Indul az elnökválasztáson, erről posztolt Kanye West

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Most kell megvalósítani az amerikai álmot, Istenben bízva, egyesítve elképzeléseinket és felépítve a jövőnket. Elindulok az Egyesült Államok elnöki címéért” - írta Kanye West amerikai zenész Twitterén.

A Reuters ugyanakkor megjegyzi, arról, hogy a népszerű amerikai énekes tett is az ügyben bármilyen hivatalos lépést, nem tudni. Mindenesetre még több amerikai államban lehet regisztrálni, ha az ember független elnökjelöltként szállna a ringbe novemberben.

West és felesége, Kim Kardashian West több alkalommal járt Donald Trump elnöknél a Fehér Házban. Az egyik alkalommal, 2018 októberében West különös víziókkal tarkított beszédet tartott mindenféle párhuzamos dimenziókról és saját bipoláris zavaráról, amit az alvásmegvonás okozott.

Hírességek közül Elon Musk reagált West posztjára, mindenben támogatja őt, írta. (Reuters)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér