Meghalt a seattle-i autós ámokfutás egyik sérültje

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Elhunyt azon két nő közül az egyik, akik súlyosan megsérültek, miután szombaton egy autós egy demonstráció résztvevői közé hajtott. A 24 éves Summer Taylor este hunyt el a Harborview kórházban.

A gyanúsítottat nem sokkal később sikerült elfogni, miután autóját egy demonstráló 1,5 kilométeren át követte. A 27 éves, helyi lakos, Dawit Kelete indítékai továbbra sem ismertek. Ő egyébként nem sérül meg a gázolásban, amelyről feltételezhető, hogy tudatosan követte el, a tömeg megközelítéséhez két, az utat lezáró autót is ki kellett kerülnie. (Axios)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér