Agyhalottra verték a buszsofőrt, mert a kötelező maszkviselésre figyelmeztetett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Brutális támadás áldozata lett egy buszsofőr Dél-Franciaországban vasárnap este, miután egy, a buszra épp felszálló társaságot figyelmeztetett a kötelező maszkviselés előírására, írja az AFP. Miután a felszólításnak nem tettek eleget, és az ötvenéves sofőr megpróbálta megakadályozni a felszállást, ütni-verni kezdték. A bayonne-i, menetrend szerinti járat vezetőjét eszméletlen állapotban vitték kórházba, orvosai hétfőn megállapították, hogy beállt az agyhalál. 

Az erőszak miatt kollégái hétfőn sztrájkba léptek, a busztársaság szolidaritásáról biztosította sofőrjeit. Úgy tudni, hogy az elkövetők közül egyet sikerült eddig elfogni.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér