Kásler tanácsadója szerint "az egészségtelen táplálkozás nem arról szól, hogy a magyar ember szalonnát eszik"

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kásler Miklós tanácsadója dícsérte Kásler Miklóst a HírTV Bayer show című műsorában vasárnap este. Kollár Lajos a koronavírus-járvány kezeléséről kijelentette:

"azt gondolom, hogy Magyarországon, hogy ennyire jól sikerült átvészelni az első hullámot az egyértelműen annak volt köszönhető, hogy az EMMI minisztere, illetve az Államtitkárság időben észlelte, hogy itt tényleg nagy baj lehet, és nagyon korán meghozta azokat az intézkedéseket, ami részben az egészségügyet érintette, és a kormányzat, a törzs haladéktalanul megtette azokat a rendészeti intézkedéseket - kontaktusok kerülése, bezárások, stb. Ha megnézzük, Európában leghamarabb mi csináltuk, hetekkel korábban."

Kollár, akinek cége havi 1,5 milliót kap a Káslernek adott tanácsokért, beszélt arról is, hogy fontos lesz a járványt követően a népegészségügyi helyzet javítása. Kitért az egyéni felelősség kérdésére is, mint a táplálkozás és a mozgás fontossága. 

"Tévedés ne essék, az egészségtelen táplálkozás nem arról szól, hogy a magyar ember szalonnát eszik. Egyen szalonnát! Inkább mint mindenféle vackokat, meki-akármiket,"

jelentette ki. 

El kell rendelni a kötelező szűrővizsgálatokat, mondta a tanácsadó. Azokat, akik ezeken nem jelennek meg, úgy büntetné, hogy több társadalombiztosítási járulékot szedne be tőlük. Kollár kijelentette:

Az ember dönthet úgy, hogy meg akar halni vagy korábban akar meghalni, de azt ne a társadalomnak a rovására tegye.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér