Rothadó egeret és penészes húst talált a Nébih egy szabolcsi raktárban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Csaknem 236 tonna romlott, penészes élelmiszert foglalt le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei élelmiszer-vállalkozás fagyasztó tárolóiban, olvasható a Nébih honlapján.

A bértárolást végző vállalkozásnál többek között egérürülékkel szennyezett, sérült csomagolású, penészes és lejárt termékeket találtak az ellenőrök. 

A raklapok között, amiken a termékeket tárolták, élő rágcsálók mozogtak, az egyiken pedig fagyott egértetemet is találtak a szakemberek.Emellett jelöletlen, hiányos dokumentációjú élelmiszereket is rejtett a raktár.

A hatóság kivonta a termékeket a forgalomból, és elrendelte a megsemmisítésüket. A jogsértésekkel kapcsolatos eljárás folyamatban van, a felelős milliós nagyságrendű bírságra számíthat.

A videót csak erős idegzetűeknek ajánlom és semmiképp sem étkezés mellé.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér