Tarlós értené, de nem örülne, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Bár Tarlós István "erősen hangsúlyozta", hogy nem igazán akar már megszólalni a Lánchíd ügyében, mégsem hárította el az atv.hu főmunkatársának megkeresését. A volt főpolgármester Hollik István pénteki javaslatáról elmondta, hogy nem örülne, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd, de megértené.

"Nem csodálkoznék, ha ilyen lépést tenne a kormány. Ha én főpolgármester lennék, biztosan nem szívesen engedném át senkinek a Lánchidat,”

tette hozzá Tarlós. Az, hogy a Fidesz ezen töri a fejét, szerinte azért nem csoda, mert a főváros részéről csak "a hókuszpókusz folyik, a panaszkodás, az egész egy mese." A volt főpolgármester szerint Karácsony Gergely úgy kalkulált, hogy politikai szimpátiát váltanak majd ki, mint Budapest védelmezői, ha folyamatosan csak arra panaszkodnak, hogy a kormány nem ad nekik pénzt a Lánchídra.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér