Tarlós értené, de nem örülne, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bár Tarlós István "erősen hangsúlyozta", hogy nem igazán akar már megszólalni a Lánchíd ügyében, mégsem hárította el az atv.hu főmunkatársának megkeresését. A volt főpolgármester Hollik István pénteki javaslatáról elmondta, hogy nem örülne, ha a kormányhoz kerülne a Lánchíd, de megértené.

"Nem csodálkoznék, ha ilyen lépést tenne a kormány. Ha én főpolgármester lennék, biztosan nem szívesen engedném át senkinek a Lánchidat,”

tette hozzá Tarlós. Az, hogy a Fidesz ezen töri a fejét, szerinte azért nem csoda, mert a főváros részéről csak "a hókuszpókusz folyik, a panaszkodás, az egész egy mese." A volt főpolgármester szerint Karácsony Gergely úgy kalkulált, hogy politikai szimpátiát váltanak majd ki, mint Budapest védelmezői, ha folyamatosan csak arra panaszkodnak, hogy a kormány nem ad nekik pénzt a Lánchídra.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!