A tankerület ezer forinttal hálálta meg veszprémi tanároknak, hogy kitartottak a járványhelyzet alatt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Fejenként kerek ezer forinttal honorálta pedagógusai egy jelentősebb csoportját a veszprémi tankerület pedagógusnap alkalmából, írja a Magyar Narancs. A lap beszámolója szerint az egyik középiskola hatvanfős tantestületében a rendkívüli jutalom összege így elérte a 60 ezer forintot, amiből az intézményvezető zsebnaptárakat vásárolt a tanároknak.

De talán még ennél is jobban örülhettek annak, hogy mellé megkapták Kásler Miklós lelkesítő levelét, amiben a miniszter azt írta: 

Egy jó pedagógus nem csak tanár, hanem példakép, barát, pszichológus is, aki megmutatja gyermekeinknek, hogyan kell kiállniuk önmagukért, küzdeni másokért és a kudarcokból előnyt kovácsolni. Önök tehát nem szakmát, hanem hivatást választottak. 

Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek… 

Köszönöm Önöknek, hogy a koronavírus-járvány idején kitartóan, alázattal teljesítik küldetésüket a magyar oktatásért, a magyar ifjúságért.” 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér