Szép, nyári nap

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kellemesen hűvös reggelre ébredhettünk, és napközben is az értelmezhető, 23-29 fokos tartományban marad a hőmérséklet az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Kivételesen semmiféle extremitásra nem kell számítani:

  • délelőtt többnyire napos időben 18-22 fokig;
  • délután még naposabb időben 24-28 fokig melegedhet;

csapadékra meg különösebben nem kell számítanunk. Az országon kedden átvonult hidegfront nyomában érkező enyhébb levegő ma tehát még nem fog felforrósodni. Nem úgy holnap, amikor már harminc fok feletti hőmérsékleteket jósolnak, vagy pénteken és szombaton, amikor már kánikulai 34 fokot. Szombaton aztán újra hidegfront érkezik viharokkal, hogy vasárnap és hétfőn megint csak 21-26 fokos, koranyári időnk legyen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér