Felrobbant egy teherautó, miközben tűzijátékokat szállított el egy felrobbant gyárból Törökországban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Három török katona életét vesztette, mikor felrobbant egy katonai teherautó a törökországi Hendek város közelében.

A teherautó épen maradt árut szállított el egy múlt héten felrobbant tűzijáték-gyárból. Ezek az egyébként épp megsemmisíteni vitt termékek robbantak be utazás közben.

A robbanásban hat másik katona megsebesült. A gyár múlt pénteki felrobbanásának pedig hét halálos áldozata, és körülbelül száz sérültje volt. A gyár egyik tulajdonosát letartóztatták az eset miatt, a robbanás okainak felderítése folyamatban van - írja a BBC.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó