Járdán próbált meglógni a rendőrök elől a robogós

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Még július ötödikén vettek üldözőbe a motoros rendőrök egy robogóst a Vámház körúton, miután az simán átment a piroson, írja a Police.hu. A férfit nemcsak a tilos jelzés, hanem a rendőrmotorok szirénái sem hatották meg, nagy sebességgel hajtott tovább a Szabadság hídra. Budára érve megpróbálta kicselezni a két rendőrt: 

felhajtott a járdára és ismét Pestre indult. 

A csel nem jött be: elfogták a 38 éves H. Csabát. A férfi semmilyen módon nem tudott elszámolni a motorjával, a 300 köbcentiméteres Piaggio motorkerékpár alvázszáma nem szerepelt a járműnyilvántartási rendszerben és azon sem biztosítás, sem rendszám nem volt. Csabát közúti veszélyeztetés bűntett miatt hallgatták ki, motorját lefoglalták, a jogsiját bevonták. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér