Koronavírusos lett egy ukrán vendégmunkás a Győr-Moson-Sopron megyei Ravazdon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Koronavírus-fertőzöttet találtak a Győrhöz közeli Ravazdon. A település Likipuszta nevű részén, egy faházakból álló, munkásoknak kialakított szálláshelyen élő ukrán állampolgárságú vendégmunkás vírustesztje lett pozitív - közölték a település honlapján az Ugytudjuk.hu szerint.

A fertőzöttet azóta kórházba szállították, a vele közös faházban elszállásolt 12 másik munkást pedig Bakonypéterden hatósági karanténban helyezte el a járványügyi hatóság. Más fertőzöttet egyelőre nem találtak sem a Likipusztai szálláson, sem Ravazd lakossága körében.

Viszont a Likipusztán élő vendégmunkások mostantól csak a munkavégzés idejére hagyhatják el a szálláshelyüket.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér