Katonai repülőgépeket vetettek be az erdőtüzek ellen Horvátországban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Négy katonai tűzoltó repülőgépet vetettek be erdőtüzek ellen Horvátországban több településnél, Split-Dalmácia megyében.

A védelmi minisztérium szerint a tűzfészkek Trilj település közelében voltak. Az oltást nehezítette a hőség és a heves széllökések. A tüzek megfékezésében tíz egység negyven tűzoltója is részt vett a mintegy 10 hektáros területen. 

Több helyi lap arról írt, hogy a tüzek lakott települések közelébe is elértek, de a tűzoltóknak sikerült ezeket még időben elfojtani. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér