Kásler szerint a második hullám határához érkeztünk

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Erről a Facebookra feltöltött videóban beszélt az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós szerint nagyon fontos, hogy a továbbiakban is viseljük a maszkot és tartsuk be a járványügyi előírásokat. 

Kásler szerint mivel az összes környező országban meredeken emelkedik a fertőzések száma, szigorítani kell. „Elérkezett Magyarország a koronavírus-járvány második hullámának határára, vagy az első hullám második fázisa erősödött fel, tehát ez a helyzet az én megítélésem szerint nagyon hasonlít a március eleji helyzethez” - mondta Kásler, aki egyébként idén itthon nyaral, de ez amúgy is így szokott lenni, járványhelyzettől függetlenül.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!