Villámcsapástól gyulladt ki a piliscsabai fenyves

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A koraesti viharban, villámcsapás következtében kigyulladt az erdő a Lőtér és a MOL kút között a MOL sétány közelében egy megközelíthetetlen helyen. Nagy erőkkel vonultunk a helyszínre, ahol gyalogszerrel megközelítve, kézi eszközökkel folyt az oltás - írták a piliscsbai tűzoltók.

Nehezítette az oltást a fel-fel támadó szél, és az eső miatt csúszóssá vált hegyi terep, az utómunkák hajnali 5-ig tartottak.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér