Elhunyt Grant Imahara, az Állítólag... műsorvezetője

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Grant Imahara (balra) az Állítólag két másik műsorvezetőjével, Jamie Hynemannal (k) és Adam Savage-dzsel (j).Fotó: Dave Fayram/ Wikimedia Commons - CC BY 2.0

Agyi aneurizma miatt életét vesztette Grant Imahara, a Magyarországon is népszerű Állítólag... egyik műsorvezetője. 49 éves volt.

Imahara, aki végzetségét tekintve villamosmérnök és robotkutató volt, a Lucasfilm THX és Industrial Light and Magic részlegeinek is dolgozott.

A nagysikerű Állítólag mellett a Netflix White Rabbit Project című műsorát is vezette. Az Állítólag... stábjához a harmadik évadban csatlakozott, és egészen 2014-ig vezette a műsort. Akkor Kary Byronnal és Tory Bellecivel együtt távoztak, két évvel később velük együtt kezdtek bele a White Rabbit Projectbe, aminek végül csak egy évada készült el.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér