18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Saját gyerekeiket szexuálisan zaklató szülőket vettek őrizetbe Kerepesen

bűnügy
2020 július 14., 04:49

Egy kerepesi család három tagját vették őrizetbe a rendőrök gyermekek szexuális bántalmazásának gyanújával. A rendőrök 2019 októbere óta nyomoztak ellenük. A gyanú szerint a 27 éves M. Marianna és és a 30 éves L. Zoltán 2017 nyarán több alkalommal, szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítette a velük egy ágyban alvó, akkor 6, 4, 3, illetve 2 éves gyermeküket, miközben a nagymama, az 57 éves L. Elemér Józsefné a cselekmény folytatására biztatta őket.

A rendőrök 2020. július 13-án vették őrizetbe a felbujtással gyanúsított nagymamát kerepesi otthonában.
photo_camera A rendőrök 2020. július 13-án vették őrizetbe a felbujtással gyanúsított nagymamát kerepesi otthonában. Fotó: Rendőrség - közkincs

Ha gyermekeik ellenálltak, testi fenyítéssel, erőszakkal, a hajukat tépve kényszerítették őket.

A gyerekeket azóta kiemelték a családból, nevelőszülőkhöz kerültek. Az eljárásba bevont pszichológus szakértő véleménye szerint a gyerekek bántalmazása valószínűsíthető, ezért a rendőrök 2020. július 13-án kivonultak kerepesi otthonukhoz, ahol csak a nagymamát találták otthon, őt helyben őrizetbe is vették. A két másik gyanúsított, miután értesült róla, hogy a rendőrök keresik őket, önként jelentkezett.

A rendőrség közleménye szerint L. Zoltán és édesanyja panaszt tett a gyanúsítás ellen, a bűncselekmény elkövetését mindhárman tagadták. A házaspárt szexuális erőszakkal, szexuális visszaéléssel és kiskorú veszélyeztetésével, a nagymamát szexuális erőszakkal és szexuális visszaéléssel gyanúsítják, mindhármuk letartóztatását kezdeményezték.