50 milliméternyi csapadék is eshet a keleti országrészben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A péntek esti óráktól dél-délkelet felől kiterjedt csapadék érkezik az Alföld és az Északi-középhegység nagy részére, írja az idokep.hu.

Többfelé 20-30 milliméternyi csapadék is hullhat, de Salgótarján-Békéscsaba vonal 50-80 km széles sávjában akár 50 milliméternél is több eső eshet.Valamivel kevesebb eső várható az ország északkeleti csücskében, a Dunántúl nagy részén pedig nem várható csapadék.

A csapadéktömb szombat délelőtt észak felé távozik, de a hétvége további részében még előfordulhatnak záporok, zivatarok. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót