10 milliárd forintba is kerülhet a vadászati világkiállítás szervezése

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A korábbi 7 milliárd forint helyett már 10 milliárd forintot költhetnek a jövő évi vadászati világkiállítás előkészítésére - ezt Kovács Zoltán, a kiállítás előkészületeiért felelős kormánybiztos mondta az RTL Híradónak. A jövő őszre tervezett kiállítás főhelyszíne a Hungexpó lesz, de a kormány nemcsak itt készül, országszerte átadnak például 22 emlékerdőt a kiállítás jegyében, minden állami erdőgazdálkodásban 1-1 hektárnyit. Ezeket amúgy azért hívják emlékerdőknek, mert a vadászati kiállításnak állítanak emléket.

A kiállításra egyébként 1 millió látogatót vár a kormány, bár Kovács is megjegyezte, hogy sok függ az egészségügyi helyzettől, és attól is, milyen lesz az ország és térségünk gazdasági helyzete jövőre. A Hungexpóra tervezett beruházásokkal együtt az összes költség az RTL szerint túlléphetik az 50 milliárd forintot is.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér