Mezőkövesden 42 koronavírusos beteget azonosítottak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mezőkövesden az elvégzett PCR-vizsgálatok 42 főnél igazoltak Covid–19-fertőzést, írja a Boon.hu.  A lap szerint a járványügyi hatóság eddig 320 szoros kontaktot derített fel, és az Országos Mentőszolgálat 283 főnél vett légúti mintát. 

Jelenleg két fertőzött személyt ápolnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház infek­tológiai osztályán. A szükséges járvány­ügyi hatósági intézkedések megtörténtek. Július elején a mezőkövesdi általános iskola tanári karán kezdett terjedni a vírus, akkor  30 embernél mutatták ki a fertőzést.

A város polgármesterére hivatkozva megemlítették, hogy Sárospatakon is van egy koronavírusos beteg.  

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!