Kormánybiztos lett Wáberer György, a 12. leggazdagabb magyar

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A kormány Wáberer Györgyöt nevezte ki a Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felelős kormánybiztosának, jelent meg a Magyar Közlönyben.

Wáberer György kormánybiztosi feladata az lesz, hogy összehangolja a térséget érintő projektek előkészítését és végrehajtását, közreműködik a térség fejlesztéséhez kapcsolódó központi költségvetési források biztosítását szolgáló döntések előkészítésében és végrehajtásában.

Wáberer György üzletember a 12. helyet foglalja el a leggazdagabb magyarok listáján, nemrég hárommilliárdból hozta létre a Wáberer Medical Center magánegészségügyi szolgáltató központot. (via portfolio.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér