Elszabadult emu rohangált az úton Csepelen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy emut fotóztak le délelőtt Csepelen. A képeket az Útinfo Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek és környéke Facebook-csoportba töltötték fel azzal, hogy az állat a II. Rákóczi Ferenc utcában fennakadást okoz.

A rendőrség kiadott egy közleményt, ami szerint 11:08-kor „érkezett bejelentés, hogy Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc úton egy emu szaladgál”. Azt írják:

„A csepeli rendőrök kiérkezésekor az emu már lement az úttestről és a kertes övezet felé szaladt el. A rendőrök értesítették az állatmentőket, akik megkezdték az állat befogását. Az elszabadult madarat végül az állatmentők és egy helyszínen lévő férfi közösen fogta be, majd ezt követően az emut az állatmentők elszállították.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér