A tiniknek kellett segítséget kérniük vízitúra közben, mert a kísérőjük részegen bealudt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kiskorú veszélyeztetése és ittas vezetés miatt indított eljárást a vásárosnaményi rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki kenuzás közben két kamaszt sodort veszélybe a Felső-Tiszán.

A 13 és 14 éves fiúk július 22-én este kenuztak a Tiszán egyikük édesapjával, aki eközben alkoholt fogyasztott. Az 50 éves budapesti férfi kikötött egy homokpadnál, és részegen elaludt. Időközben besötétedett, a fiúk nem tudták hol vannak, ezért megrémültek, majd a 112-es segélyhívón a rendőrségtől kértek segítséget.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai hajóval indultak a gyerekek keresésére, és a folyó tarpai szakaszán rövid időn belül épségben megtalálták őket. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér