A tiniknek kellett segítséget kérniük vízitúra közben, mert a kísérőjük részegen bealudt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kiskorú veszélyeztetése és ittas vezetés miatt indított eljárást a vásárosnaményi rendőrkapitányság egy férfi ellen, aki kenuzás közben két kamaszt sodort veszélybe a Felső-Tiszán.

A 13 és 14 éves fiúk július 22-én este kenuztak a Tiszán egyikük édesapjával, aki eközben alkoholt fogyasztott. Az 50 éves budapesti férfi kikötött egy homokpadnál, és részegen elaludt. Időközben besötétedett, a fiúk nem tudták hol vannak, ezért megrémültek, majd a 112-es segélyhívón a rendőrségtől kértek segítséget.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai hajóval indultak a gyerekek keresésére, és a folyó tarpai szakaszán rövid időn belül épségben megtalálták őket. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!