Wagnerre és a Carmina Buranára keringőztek a tankok Tatán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Kemma.hu élőben közvetítette a tatai laktanyából, ahogy bemutatkozott az új Leopard és több harckocsi, többek között Wagnerre, Brahmsra és a Carmina Buranára keringőzve. „A péntek reggel kezdődő ünnepélyes állománygyűlésen, a harckocsizók napjához kapcsolódva elismeréseket is átadnak az MH 25. Klapka György Lövészdandárnál. Most adják át az első négy Leopard harckocsit is”írta a lap.

Az átadón többek között ott volt Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, Bencsik János, a térség országgyűlési képviselője, Kancz Csaba kormánymegbízott és Michl József, Tata fideszes polgármestere is.

Az év végéig összesen 12 Leopard 2A4-es fog szolgálni Tatán az MH. 25 Klapka György Lövészdandár 11. Harckocsizászlóaljnál, a honvédség egyetlen harckocsizó egységénél.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér