Az apjával verekedő férfit késelte meg egy 13 éves fiú Sopronban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

0:05-kor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Sopron-Tómalomban, az Erdőalja utcában három ember összeverekedett, és az egyikük megsérült.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint egy 38 éves siófoki és egy 49 éves soproni férfi összeveszett, majd dulakodni kezdett. Erre a siófoki férfi 13 éves fia egy multifunkciós bicska pengéivel többször megszúrta az apjával dulakodó embert. A szúrásoktól megsérült férfit a mentők kórházba vitték.

A 13 éves fiút a rendőrök elfogták, és a Soproni Rendőrkapitányságra előállították. Életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér