Orbán Viktor elugrott a hétvégén Tiborcz István úszómedencés birtokára

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Több Balaton, kevesebb Brüsszel” - ezzel a szöveggel osztott meg szalmakalapos-napszemüveges képet Orbán Viktor szombaton. 

Rögtön látszik, hogy a fotó a Balatonnál készült, de a Magyar Narancs az Átlátszó tavalyi cikke és képei alapján ennél pontosabban is beazonosította a helyszínt:

Tiborcz István felsőörsi, csaknem egyhektáros, úszómedencés birtokát.A miniszterelnök veje egy házszámokkal sem bíró, zártkerti besorolású zónában vásárolt két telket, amiket aztán egyesített. Bár az Átlátszó tavaly azt írta, a tulajdoni lapok szerint gazdasági épületek álltak rajta, valójában egy jókora luxusvilla és egy másik nyaralóépület található ott. 

A villa a Felsőörsöt Almádival összekötő úttól nem messze, egy abból leágazó zsákutcából közelíthető meg, ami hivatalosan ugyan közterület, az elején mégis kapu zárja le. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér