Koronavírus gyanúja miatt tart szünetet az Óbudai Zsinagóga

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az elmúlt héten az Óbudai Zsinagógában öt közösségi tag, köztük Köves Slomó rabbi lett beteg könnyű lefolyású vírusos tünetekkel, közölte a hétvégén az  EMIH

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbijaFotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A hét során többen végeztek gyorsteszteket koronavírusra, amelyek mind negatív eredményt mutattak. A hétvége során azonban egy PCR-teszt eredménye pozitív lett, így a zsinagóga vezetősége az istentiszteletek szüneteltetése mellett döntött, mindaddig, amíg a PCR-tesztet minden releváns érintett el nem végzi. (via hvg.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér