Több mint 100 millió forintnyi hamis euróval kaptak el két férfit Siófokon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Somogy Megyei Főügyészség kezdeményezte annak a két budapesti férfinak a letartóztatását, akik a gyanú szerint hamis eurót szereztek meg azzal a céllal, hogy később forgalomba hozzák.

A megalapozott gyanú szerint a hamis bankjegyeket a fiatalabb férfi szerezte be, majd több embert is megkeresett kedvező pénzváltási ajánlattokkal, és ahhoz, aki érdeklődést mutatott, elküldte 52 éves társát. 

Egy esetben 46 millió forint értékű hamis eurót „adtak el” 39 millió forint értékben, míg egy másik esetben 55 millió forint értékű pénzt próbáltak elpasszolni, de ennél az esetnél a siófoki rendőrök rajtuk ütöttek.

A bíróság nyomozási bírója a szombati napon megtartott ülésén az ügyészi indítványnak helyt adott, és a gyanúsítottak letartóztatását elrendelte. (Ügyészség)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér