Nyolc új koronavírus-fertőzést azonosítottak Magyarországon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kedd reggelre nyolc újabb koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, így az aktív fertőzöttek száma most 529, hattal több a hétfői adatnál. Közülük 175-en Budapesten, 354-en az ország más részein élnek. Az összesített fertőzésszám 4456-nál jár.

Mivel nincs újabb elhunyt, a halálos áldozatok száma továbbra is 596. 76 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér