Tikkasztó meleg, nulla csapadék

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kedden napközben 27 és 34 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet, sok lesz a napsütés. Legfeljebb az ország keleti harmadán-negyedén lehet több gomolyfelhő, de csapadékra ott sem kell számítani. Délelőtt északkeleten valamivel hűvösebb, 22-24 fok várható, de napközben ott is 30 fok köré melegszik az idő.

Várható hőmérséklet napközbenFotó: OMSZ

Késő estére 20-25 fok közé csökken a hőmérséklet, majd az északi megyékben megnövekszik a felhőzet, és az északi határnál zápor, zivatar is előfordulhat. A Nyugat-Dunántúlon hajnalban már megélénkülhet az északias szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér