"A gyöngyöspataiak azt látják, hogy olyanok posztolnak a Facebookon köteg pénzzel, akiket ők nem úgy ismernek, mint áldozat, hanem mint elkövető"

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"A gyöngyöspataiak többségét mélyen bántja ez a bírósági ítélet, (..) ami nem találkozott az igazságérzettel, ami túlzó, ami egyoldalú, ami elfogult," jelentette ki a Fidesz országgyűlési képviselője, Horváth László az M1 kedd esti műsorában. A miniszterelnöki megbízottá előléptetett politikus szerint 

az igazságérzet az olyan, hogy azt nem lehet sem a szőnyeg alá, sem a fal mögé letenni valahova. 

A kormány nemrég utalta át a 99 millió forintos kártérítés első részletét annak a 60 roma embernek, akiket éveken át jogellenesen különítettek el az iskolában, és alacsonyabb színvonalú oktatásban részesítettek.

"A gyöngyöspataiak azt látják, hogy olyanok posztolnak a Facebookon köteg pénzzel, akiket ők nem úgy ismernek, mint áldozat, hanem mint elkövető,"

jelentette ki Horváth. Hozzátette: "ő miattuk nem lehetett se tanítani, se tanulni, miattuk kellett elhagyni az iskolát, tőlük kellett félni."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér