Elfogtak két török embercsempészt az M1-esen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrök egy négy megyére kiterjedő akció keretében megállítottak egy Fiat, valamint egy Ford típusú személygépkocsit az M1-es autópálya 119. kilométerénél, Győr térségében - írja a police.hu.

A gépkocsik az úton láthatóan együtt közlekedtek, a sofőrök török férfiak voltak. A Fordban a járművezetőn kívül kilenc férfi és egy nő utazott, míg a Fiat gépkocsiban tizenegy férfi, illetve a sofőr tartózkodott. 

Fotó: police.hu

Az autók utasai szír állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat, illetve magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. 

„Valamennyiüket előállítják, elszámoltatásuk megkezdődött. A török sofőröket embercsempészés gyanújával hallgatják ki a rendőrök” - írja a rendőrség.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!