Indoklás nélkül lemondott Levelek fideszes polgármestere

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lemondott tisztségéről Borsodi László (Fidesz-KDNP), a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek polgármestere - erősítette meg az önkormányzati hivatal jegyzője az MTI értesülését szerdán. Azt mondta, a polgármester nem indokolta lemondását, és Borsodi rövid Facebook-posztjából sem derül ki, mi az oka a távozásának.

Borsodi László 2010 óta volt polgármestere a Nyíregyháza közelében fekvő, 4500 lakosú községnek. A települést az időközi polgármester-választásig Turóczyné Székely Anita (Fidesz-KDNP) alpolgármester irányítja.

2016-ban Apáti István jobbikos képviselő tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a helyi cigány önkormányzat vezetőjének feljelentése nyomán a rendőrség hivatalból nyomozást indított Borsodi ellen, közösség tagja elleni erőszak vádjával.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!