Indoklás nélkül lemondott Levelek fideszes polgármestere

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Lemondott tisztségéről Borsodi László (Fidesz-KDNP), a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek polgármestere - erősítette meg az önkormányzati hivatal jegyzője az MTI értesülését szerdán. Azt mondta, a polgármester nem indokolta lemondását, és Borsodi rövid Facebook-posztjából sem derül ki, mi az oka a távozásának.

Borsodi László 2010 óta volt polgármestere a Nyíregyháza közelében fekvő, 4500 lakosú községnek. A települést az időközi polgármester-választásig Turóczyné Székely Anita (Fidesz-KDNP) alpolgármester irányítja.

2016-ban Apáti István jobbikos képviselő tartott sajtótájékoztatót arról, hogy a helyi cigány önkormányzat vezetőjének feljelentése nyomán a rendőrség hivatalból nyomozást indított Borsodi ellen, közösség tagja elleni erőszak vádjával.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér