Nyolc éve vezette be a kormány a mindennapos testnevelést, de az iskolákban még mindig nincs elég tornaterem

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A kormány eddig százkilenc iskolai tornacsarnok építéséről döntött, ezek közül huszonnégyet adtak át a közelmúltban, a többi pedig előkészítési, közbeszerzési fázisban van, közölte a köznevelésért felelős államtitkár az M1 szerda reggeli műsorában. Maruzsa Zoltán kijelentette:

égető szükség van ezekre a tornatermekre, "hiszen vannak olyan intézményeink, ahol a mindennapos testnevelés megszervezéséhez szükség van ezekre az új épületekre." 

Maruzsa hozzátette:

a fejlesztések célja, hogy meglegyen a kormány által 2012-ben bevezetett mindennapos testneveléshez szükséges infrastruktúra. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér