Tagadja az ápoló, hogy megerőszakolta a magatehetetlen beteget

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A sátoraljaújhelyi kórház 54 éves ápolója beadta a nőnek a felírt gyógyszereket, de hajnalban visszament hozzá, és miközben szedált állapotban feküdt a kórteremben, lehúzta róla az alsóruházatát, és sérelmére szexuális cselekményt követett el - mondta el az ügyészség szóvivője az RTL Klubnak. A híradó információi szerint a nő felébredt, és segítséget kért - bár az ápoló arra kérte, maradjon csendben.

A nő feljelentése után az ápolót a rendőrség elfogta, és ma le is tartóztatta, mert nem zárható ki, hogy szökni próbálna, vagy befolyásolná a tanúkat.

Szintén az ügyészség szóvivője mondta el, hogy a gyanúsított tagadja a bűncselekmény elkövetését. 

„Védekezésének lényege, hogy a szexuális cselekményre a sértett beleegyezésével, sőt kezdeményezésére került sor.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó