A NAV az őrizetbe vett szegedi képviselő családi házát és a cégét is zár alá vette

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Átlátszónak egy, az ügyre rálátó forrás azt mondta, politikusoktól próbált segítséget kérni Joób Márton szegedi önkormányzati képviselő, akit kedden tartóztattak le több mint 1 milliárd forint fiktív számlázás gyanújával. A NAV a politikus elfogása előtt egy nappal vette zár alá a férfi cégét és a családi házát is.

Joób MártonFotó: Joób Márton/Facebook

Joób a 2019-es önkormányzati választásokon az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben indult, de a többi ellenzéki képviselővel ellentétben a neve mellett nem volt ott az MSZP, a DK és a Jobbik logója. A lap szerint a 11 gyerekes apának, aki a Hit Gyülekezetéhez tartozik, ez nem fért volna bele. (Átlátszó)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó