Egy gyilkossággal gyanúsított férfi összekötött lepedőkkel szökött meg egy oklahomai börtön 12. emeleti cellájából

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A gyilkossággal gyanúsított, 34 éves Pablo Robledo a cellatársával együtt megszökött az Oklahoma megyei börtönből, annak is a 12. emeleti börtöncellájából, méghozzá régi vágású, szinte rajzfilmes trükkel: kitörték az ablakot, és az azon kilógatott, sokszorosan összekötött lepedőkön lemásztak.

Robledo cellatársa, Jose Hernandez leeshetett a kötélről kb. a 4. emelet magasságában, a rendőrök a földön találták meg, és letartóztatták. Robledót utólag látták a biztonsági kamerákon, amint kb. hajnali 5:25-kor már a börtönön kívül volt.

Fotó: Oklahoma County Sheriff's Office/Facebook

Robledo erőszakos bűncselekmények (gyilkosság, fegyveres támadás, bántalmazás, családon belüli erőszak, stb.) és már vádak miatt tavaly június óta ült. Tagadta az ellene felhozott vádakat, a tárgyalása augusztus 31-én kezdődött volna. (MSN)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér