Gólya kötött bele magába Gyulán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Állatvédőrség egy fotóval számolt be arról, hogy: „Van Gyulán egy köztéri illem helység (tükör wc), melynek tükrös a külső fala. Van egy gólya, aki pedig napok óta saját magával vitatkozik a wc előtt. A tükrös felületet letakarták, de gólyánk most bármilyen más tükröződő felületen perlekedik magával tovább.”

Azt írják, az önkormányzat nagyon pozitívan áll a kérdés megoldásához, mielőtt a madárnak esik baja vagy elkezdi a keményebb rongálást, így igyekeznek megtalálni a megoldást. (via Pesti Hírlap)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér