Leitatta, majd szextárgynak használta alvó kiskorú tanítványát egy edző

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szexuális bűncselekmény elkövetésével és más bűncselekményekkel vádol az ügyészség egy edzőt, aki 2019 júniusában egy este leitatta, majd szexuális cselekményre használta alvó kiskorú tanítványát.

A vádirat szerint a férfi 2019. június 16-án az esti edzés után ajánlotta fel a sértettnek hogy aludjon nála, hogy a tanítvány (a közleményből nem derül ki, hogy fiúról vagy lányról van szó) sportolói karrierjéről beszélgethessenek.

A sértett kiskorú, már az edző házában, a férfi rábeszélésére alkoholt fogyasztott, ittas állapotba került. Hiába kérte, hogy külön szobában aludhasson, végül az edzővel egy szobában aludt el.

A férfi ekkor az ügyészség közleménye szerint „a sértett alvó, védekezésre képtelen állapotát szexuális cselekményre használta fel”, amiről mobiltelefonnal képeket is készített.

Erre ébredt fel a kiskorú áldozat, rákiáltott a férfire, hogy azonnal törölje a fotókat, majd távozott a házból.

Az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását kezdeményezte a vádlottal szemben, és indítványozta foglalkozásától való eltiltását is.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér