Felöklelte, és csatornába dobta bikája a hercegszántói férfit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Járőröző katonák és rendőrök mentették meg annak a férfinak az életét, akit saját bikája támadt meg vasárnap este, írja a Police.hu. A beszámoló szerint miután a határkerítésnél szolgáló egyenruhások meghallották a segélykiáltást a Natália-hídtól nem messze, a Budzsak csatorna partja felől, azonnal megkezdték a mentőakciót. A megvadult állatot katonai autókkal tartották távol, miközben a 

"nehezen kommunikáló, nyakig vízben lévő férfi után vetették magukat az iszapos náddal benőtt területen."

Miután a számos sérülést szerző férfit partra emelték, elmondta, hogy saját tanyáján legeltette két tehenét és bikáját, amikor a bika megtámadta, felöklelte, és körülbelül 30 méteren keresztül a földön görgette, végül a csatornába lökte, ahol egy vasdarabban tudott nehezen megkapaszkodni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!