Közel száz ember próbált meg átjutni a kerítésen Röszkénél

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A police.hu azt írja, éjfél után nem sokkal közel „száz migráns gyűlt össze a határ szerb oldalán, a Röszke közelében található kiserdőben. A rendőrök hőkamerákkal észlelték a csoportot. A migránsok a határ több pontján egyszerre próbáltak meg illegálisan Magyarország területére jutni.

A rendőrség azt írja, „erőszakosan léptek fel az egyenruhásokkal szemben, kövekkel dobálták meg őket, néhányan obszcénul, szeméremsértő módon viselkedtek”, és kb. „harmincan felmásztak a határkerítésre, így próbálva bejutni az országba”. A rendőrök és katonák minden jogellenes határátlépési kísérletet megakadályoztak. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!