Lovaskocsival sodorta el, majd vasvillával és baltával támadt haragosára egy nagykátai férfi

bűnügy
2020 augusztus 07., 16:17

Elrendelte az előzetes letartóztatását egy súlyos testi sértés kísérletével gyanúsított nagykátai férfinak a Budakörnyéki járásbíróság. A gyanúsítottnak néhány éve megromlott a kapcsolata szomszédaival, a rendszeressé váló konfliktusok miatt már több büntetőeljárás is indult ellene.

A gyanúsított a nyomozás jelen állása szerint 2020. július 31-én lovaskocsijával elsodorta az előtte biciklivel közlekedő szomszédasszonyát. Amikor a nő elesett, a gyanúsított lovaskocsijáról levett egy vasvillát, és böködni kezdte a nőt, aki emiatt több helyen is megsérült, de végül elvette a gyanúsítottól a fegyvert. Erre az lekapott egy baltát, és azzal támadt a nőre.

Áldozata újabb sérüléseket szenvedett, de megint sikerült lefegyvereznie a gyanúsítottat, aki ezután elhagyta a helyszínt.

A rendőrök azonban elfogták, a bíróság pedig helyt adott az ügyész indítványának az előzetes letartóztatásáról, mivel úgy ítélte meg, hogy a felek mindennapi közlekedésük során találkoznának, így fennáll a veszélye, hogy a gyanúsított újabb bűncselekményeket követne el a sértett és élettársa ellen. (Via BKT)

Kiemelt videóink