Egy hét alatt 4444 támogató

Múlt vasárnap indítottuk el a 444 közösségi finanszírozási kampányát, amelynek célja, hogy új fejezetet nyissunk a lap történetében. Az első szakaszban legalább 4444 támogatót akartunk összegyűjteni, ez egy hét alatt sikerült. Sosem volt még ilyen sikeres kampányunk, kedves olvasók, ezúton is hálásan köszönjük a támogatást, nélkületek nem tudnánk újságot készíteni. Ti biztosítjátok a lap jövőjét és függetlenségét, nélkületek nem létezhetne a 444.

Az elmúlt tíz évben a hatalom minden erejével azon volt, hogy lebontsa a szabad magyar nyilvánosságot. Ezt a folyamatot visszafordítani vagy akárcsak megállítani nem könnyű feladat. 4444 embernél nagyságrendekkel többre lesz szükség hozzá.

Bővíteni akarjuk a 444 stábját, hogy még több riportot, elemzést, interjút, és oknyomozást készíthessünk. Minél több olvasót és minél nagyobb hatást akarunk elérni, hogy  megóvhassuk azt, ami a szabad magyar nyilvánosságból megmaradt. És ha lehet, esetleg pótolni valamit abból, amit az elmúlt évtizedben leépítettek.

Arra kérünk, hogy vidd hírét az akciónknak, lépj be a Körbe, és mondd el másoknak is, miért fontos, hogy ne csak megmaradjon, de erősödjön a független, szabad sajtó Magyarországon.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.