A jövő szerdán kezd az FTC a BL-ben

Augusztus 19-én, szerdán játsza első BL-meccsét a szezonban a magyar bajnok Ferencváros. Az FTC-t a svéd bajnok Djurgardennel sorsolták össze. Kemény ellenfél, az FTC kaphatott volna könnyebbet is, de annyiban szerencséjük volt, hogy az első fordulóban az idén a járványhelyzet okozta csúszás miatt egy meccsen eldőlő párharcot a Ferencváros otthonában rendezik.

Mondjuk annyiban ez mindegy, hogy a meccs zárt kapus lesz, de az, hogy a csapatnak nem kell utaznia, így is előnyt jelenthet.

Persze ami most előny, az a második selejtezőkörben már hátrány lesz, továbbjutása esetén ugyanis idegenben kell majd játszania a Celtic Glasgow és az izlandi KR Reykjavík párharcának győztesével. (Via MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.