Saját sorozatot kap Patrick, Spongyabob barátja

FILM
2020 augusztus 12., 16:50

Szórakoztatóipari szaklapok információi szerint a Nickelodeon 13 részt rendelt be a Patrick Star Show című animációs sorozatból, melynek főszereplője a Spongyabob ügyefogyott, de fontos mellékszereplője, Patrick, a tengeri csillag lesz.

A sorozat az eddigi hírek szerint arról fog szólni, hogy Patrick egy esti beszélgetős tévéműsort vezet, és számos új szereplő felbukkan majd benne, de persze szerepelnek majd a klasszikus karakterek is, akiknek hangjait a megszokott szinkronszínészek fogják biztosítani.

Nem ez az egyetlen sorozat, mellyel a Nickelodeon szeretné meglovagolni az 1999-ben bemutatott, és 17 éven át készített Spongyabob Kockanadrág népszerűségét: idén már bejelentették, hogy Spongyabob gyerekkori táborázásáról is készítenek egy 13 éves sorozatot, Kamp Koral címmel.

Az eredeti Spongyabob-széria sikerének titka alighanem az lehetett, hogy miközben a történetek nagyszerűen lekötötték és szórakoztatták a hivatalos célcsoportot, azaz a fiatal gyerekeket, a sorozat olyan okosan volt megírva, hogy egy csomó felnőtt is remekül tudott szórakozni rajta. Kérdés, hogy az új sorozatok mennyire tudják majd hozni ezt a szintet.