Passzolni akart, az istennek nem sikerült, a Premier League legnagyobb idei gólja lett belőle

Premier League
2020 augusztus 13., 13:52
comments 25

Hogy jut valakinek egyáltalán az eszébe, hogy az ellenfél támadásakor a saját tizenhatosán megszerzett labdával egyedül vágjon neki a pályának, szemben 4-5 középpályással és ugyanannyi védővel? A kérdés most éppen azért merült fel, mert a Premier League-ben a tottenhames Heung-Min Son épp ilyen gólját szavazták meg az idény legszebb találatának. A beágyazott videóban az az érdekes, hogy maga a gólszerző is elemez benne.

link Forrás

Ebből derül ki, hogy ő igazából csak passzolni akart Dele Allinak, de a Burnley jobbhátvédje jól zavart be ebbe, ezért némi gondolkodás után nem maradt előtte más opció, mint rágyorsítani, aztán meglátni, mi lesz belőle. Ez lett belőle:

A videó második felében van egy szemből készült felvétel a szólóról, ebben jól látszik, hogy Son a nagy menet elején tényleg vadul pillantgat a passzlehetőséget keresve, majd amikor nem talál olyant, inkább lefut mindenkit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.