A TEK kommandósai ébresztettek két enyingi férfit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két férfit ébresztett a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége augusztus 14-én hajnalban, mert a gyanú szerint nemcsak jelen, hanem tevékeny részesei volt annak a július végi érdi tömegverekedésnek, ami során egy ember meghalt, közölte a Police.hu. A rendőrök a tanúk beszámolóit, a kamerák felvételeit elemezve jutottak el B. Krisztófer 21 éves enyingi és R. István 35 éves siófoki lakoshoz, akiket csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítanak.

Krisztófer és István ébresztése után pár órával elfogták még F. András 28 éves enyingi lakost, akit szintén csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!