„Nem csinálhattok velem semmit ti büdös csicskák!” - kiabálta a rendőrautón ugrálva az oroszlányi férfi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Rongálás és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat egy többszörös visszaeső oroszlányi férfi ellen a Tatabányai Járási Főügyészség, amiért a férfi 2019. június 14-én a következőket tette:

Aznap, az esti órákban két rendőr állította meg Oroszlányban, hogy igazoltassák, ő azonban tiltakozott az intézkedés ellen. „A jelszó: nyomorult rendőrök! Buzi rendőrök! Nem csinálhattok velem semmit ti büdös csicskák!” - ezekkel a szavakkal becsmérelte a hatóság embereit,

majd felugrott a rendőrautó motorháztetejére, ahonnan megpróbált tovább ugrani a kocsi tetejére is.

A rendőrök ezt azonban már megakadályozták. Ha a bíróságon beismeri a bűncselekményét, akkor az ügyészség javaslata alapján 1 év 4 hónap börtönbüntetés, egy év közügyekről eltiltás és a rendőrautóban keletkezett kár megtérítése lesz a büntetése.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!