Tapétavágóval támadt a kalauzra

bűnügy
2020 augusztus 16., 14:48

A Dabasi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

A megismert adatok alapján a lenti grafikán látható férfi 2020. augusztus 14-én este a Lajosmizse-Budapest között közlekedő személyvonaton a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta, és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót, ezt követően a mozgó vonatról leugrott, és elmenekült a helyszínről. A nő a bűncselekmény során könnyű sérülést szenvedett.

photo_camera Fotó: police.hu

Az elkövető körülbelül 25 éves, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid, fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van. A bűncselekmény elkövetéskor khaki színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt.

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen a police.hu közleményében leírt elérhetőségeken.