Az apja vadászpuskájával akartak lelőni egy fiút Kistarcsán

bűnügy
2020 augusztus 17., 07:34

Szombat délután Kistarcsa külterületén egy apa és a fia érte tetten a tolvajokat, akik éppen szalmabáláikat akarták ellopni. Az elkövetők járművükkel és az azon található bálával megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, azonban a tulajdonos és fia utánuk ment.

Az egyik gyanúsított autójával kishíján neki tolatott a sértetteknek, majd dulakodni kezdtek egymással, az apát és a fiát ököllel, és egy kővel is többször megütötték.

Verekedés közben G. Norbert magához vette az egyik sértett autóban lévő vadászfegyvert, és miközben társa, G. Zoltán azt kiabáltya, hogy „Öld meg! Öld meg!”,

megpróbált leadni egy célzott lövést a fiatal fiú irányába egy, de ez a fiú nagy szerencséjére nem sikerült, mert a tolvaj nem tudta elsütni a fegyvert. Ekkor G. Norbert és G. Zoltán utasította apát és fiát, hogy maradjanak tőlük távol, míg a puskát egy gödörbe temették, majd autóba ültek és elmenekültek a helyszínről.

A pest megyei nyomozók a bejelentéstől számított pár órán belül azonosították, majd lakásukon elfogták a két férfit, és előállították a rendőrkapitányságra. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya G. Norbert 31 éves kerepesi, valamint G. Zoltán 38 éves kistarcsai lakossal szemben emberölés bűntett kísérlete és más bűncselekmények miatt -őrizetbe vételük mellett- folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatásukat. (police.hu)