Britney Spears azt kéri a bíróságtól, hogy az apja helyett a menedzsere lehessen a gyámja

popzene
2020 augusztus 19., 12:47

Britney Spears 2007-es összeomlása óta az apja, Jamie Spears volt a popsztár hivatalos gyámja, ő dönthetett a személyes ügyeiben és a karrierjét érintő kérdésekben, de tavaly Jamie Spears egészségi állapota megromlott, így átmenetileg Britney Spears menedzsere, Jodi Montgomery kapta meg az irányítást.

A BBC arról ír, hogy a bíróság arról fog dönteni, ezt a helyzetet meghosszabbítja-e augusztus 22. után is. A 38 éves Britney Spears ragaszkodik ehhez, és nem akarja, hogy a jövőben újra az apja irányítsa az életét, és nem tervezi, hogy a közeljövőben újra fellépjen.

Spears több rajongója egy #FreeBritney című kampányt indított, hogy az énekesnőt oldják fel a gyámság alól. A gyámjai irányították eddig többek között azt is, hogy a sztár kikkel léphet kapcsolatba, ideértve az orvosait is.

Bár Spears a közösségi médiában többször is azt állította, hogy jól van, áprilisban, amikor közölte, hogy véletlenül felgyújtotta az otthoni edzőtermét, több rajongója aggódni kezdett. Az egyik híres esetben pedig sárga pólóban jelent meg egy videójában, miután az előző posztja alá azt kommentelték, hogy ha segítségre lenne szüksége, vegyen fel valami sárgát.

Britney Spears mentális egészsége a 2007-es válása után romlott meg, emiatt el is veszítette a két fia fölötti gyámsági jogait, de látogathatja őket. (BBC, Goat)